Categories
Gutenberg Sessions

Igang med Gutenberg

Se hvordan du kommer nemt igang med at bygge dit næste website med WordPress og Gutenberg.

Se mig bygge et avanceret layout ved hjælp af 3 Gutenberg plugins som giver WordPress page-builder egenskaber.

Mit personlige mål med 2020 er at få væsentlig flere igang med at bygge websites med Gutenberg – lige nu er det ret ensomt i Danmark at syntes godt om Gutenberg, men jeg håber flere ser lyset så vi kan finde frem til de bedste Gutenberg blocks sammen.

Her er mit bud på hvordan du bygger en hjemmeside med Gutenberg

– uden at kode, og som et alternativ til page-buildere som Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, og Siteorigin.

Video på vej

Du skal bruge

Gutenberg plugins er i en rivende udvikling og ovenstående kombination er blot en mulighed ud af mange.

Det handler om preferencer, og med disse, har jeg fundet det nødvendige mix af layout muligheder og standard blocke som er gode at have uanset hvordan ens design og websitet funktionalitet i øvrigt skal se ud.

Et alternativ til CoBlocks er Stackable – Gutenberg Blocks som bestemt også er et godt bud på pagebuilder funktionalitet med Gutenberg. Som navnet antyder var afsættet for denne samling af blocks en mulighed for at stacke, eller ligge blokke oven på hinanden.

Få løst dine egne udfordringer - Book en WP Session


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær med på en lytter og se med når nyeste WP Session udkommer.

Ved at tilmelde dig Nyhedsbrevet acceptere du The WP Sessions privatlivspolitik.

Din e-mail og navn vil blive brugt til markedsføring af The WP Sessions produkter.

By DejligLama

Jeg er uddannet programmør helt tilbage i '99, og oplevede Y2K problematikken i mit første job som udvikler på dba.dk hvor jeg også udviklede mit første (og sidste) content management system fra bunden. Siden har den stået på udvikling, projektledelse og produktudvikling hos en række virksomheder inden jeg stiftede DejligLama i 2009 hvor jeg også valgte at fokusere 100% på WordPress.

Idag sidder jeg som webmaster på kuto.dk, clickfestival.dk og knejpe-festival.dk for Kulturværftet i Helsingør og rådgiver om WordPress i DejligLama regi.

Desuden er jeg den ene del af den danske WP podcast WP-Podcasten.dk.

TheWPSession.com er din mulighed for at få svar og hjælp med de WP problemer du render ind i og samtidig kan du følge med, når jeg går i backenden for at vise hvordan og hvorledes tingene kan gøres med WordPress.