Categories
Nyheder

Jamen, hvad er nu “The WP Session” ?

Hvad dælen er The WP Session nu for noget ?

Få svaret her, og hop med på en gratis WordPress café

“The WP Session” er et nyt projekt fra mig – Kåre eller DejligLama som er mit alterego på nettet.

Malingen på www.thewpsession.com er ikke engang helt tør endnu, og der er stadig fejl og mangel gennemgang i bedste stil, men afsted skulle det.

Det er en WordPress session – ofte eller altid med mig – rigtig gerne med VIDEO, for det mangler virkelig i feltet “sådan løser du dine WordPress udfordringer” på dansk.

En session er noget som er afgrænset i tid, for alt hvad jeg kan komme i tanke om ift. WordPress kan debatteres, kodes og sikkert også fejlrettes til det uendelige – men ofte er det bedre at gøre det så godt som muligt, og så komme videre på den tid du har.

(…Det kan også debatteres i det uendelige)


Min plan er at gå i kødet på diverse WordPress relaterede udfordringer som jeg hører, eller ser ude i den virkelige verden.

Kåre – lige her i dette indlæg


Idéen med en session blev til, fordi jeg skulle finde en måde at kanalisere mine fredag formiddage ind i et projekt som kunne give det danske WordPress community et nyt pust.

Derfor holder jeg ca. hver 3. fredag – åbent kontor på en lokal café hvor jeg sidder og arbejder. Du skal være velkommen til at komme og arbejde ved siden af mig, så kan vi sparre og hjælpes ad med nogle af de udfordringer der kan være, i arbejdet med WordPress.

Tjek Facebooksiden for næste LIVE WP Session (lige nu kun i Helsingør)

Få løst dine egne udfordringer - Book en WP Session


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær med på en lytter og se med når nyeste WP Session udkommer.

Ved at tilmelde dig Nyhedsbrevet acceptere du The WP Sessions privatlivspolitik.

Din e-mail og navn vil blive brugt til markedsføring af The WP Sessions produkter.

By DejligLama

Jeg er uddannet programmør helt tilbage i '99, og oplevede Y2K problematikken i mit første job som udvikler på dba.dk hvor jeg også udviklede mit første (og sidste) content management system fra bunden. Siden har den stået på udvikling, projektledelse og produktudvikling hos en række virksomheder inden jeg stiftede DejligLama i 2009 hvor jeg valgte at fokusere 100% på WordPress.

Idag sidder jeg som webmaster på kuto.dk, clickfestival.dk og knejpe-festival.dk for Kulturværftet i Helsingør og rådgiver om WordPress i DejligLama regi.

Desuden er jeg den ene del af den danske WP podcast WPPodcasten.dk.

Med TheWPSession.com vil jeg vise hvordan klassiske WordPress udfordringer kan løses.

Det er også din mulighed for at få svar og hjælp med de WP problemer du render ind i og få en personlig video som viser og forklarer løsninger på dine udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *